MyList.com.ua

Топ » Будівництво, нерухомість » Ремонт » ЕЛІМ - Івано-Франківськ | Двері вхідні броньовані та міжкімнатні, металопластикові вікна,ролети захисні, арки, сходи, жалюзі.

Назва:ЕЛІМ - Івано-Франківськ | Двері вхідні броньовані та міжкімнатні, металопластикові вікна,ролети захисні, арки, сходи, жалюзі.
Адреса:http://www.elim.if.ua
Опис:
Ми співпрацюємо з широким спектром виробників міжкімнатних дверей, тому в нашому каталозі товарів представлені найрізноманітніші міжкімнатні двері (Івано-Франківськ) від компаній: " МАК", "Рустікаль", "Релікт", "ГодВуд", "ОКА", "Брама", "Новий Стиль" і багатьох інших. Ми пропонуємо міжкімнатні двері з різних порід дерева з декоративними вставками із скла і металу. Дизайн наших міжкімнатних дверей буде доречний в квартирі з будь-яким інтер'єром - від класичного до хай-тек.

Статус офіційного диллера цих виробників дозволяє нам продавати міжкімнатні двері, не завищуючи ціни. Відвідавши наш салон в Івано-Франківську, Ви зможете вибрати міжкімнатні двері (Івано-Франківськ), які сподобаються Вам і за якістю, і за ціною.
Категорія:Будівництво, нерухомість » Ремонт
                          
Меню
Дошка оголошеньnew
Додати сайт
Ваш сайт в Каталозі?
Наші кнопки

Пошук
Google